VÅDSERVIETTER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VÅDSERVIETTER

Vådservietter til børn er en uundværlig ting i den travle hverdag med små børn i hjemmet. Vådservietter gør det nemmere og hurtigere at pusle og skifte dit barn, så I begge har en behagelig oplevelse. På Luxplus finder du et bredt udvalg af billige vådservietter til de mindste i familien. Vådservietterne kommer i flere mærker og varianter, så du kan finde dem der passer dig og dit barn bedst.


Billige og praktiske vådservietter


Udover vådservietterne kan indgå under bleskift, så er de også uundværlige i pusletasken og kan afhjælpe mange hverdagssituationer. F.eks. hvis der skal sørges for rene hænder hurtigt, næsen løber, der bliver spildt på tøjet eller der skal tørres våde pletter op. Med en pakke vådservietter ved hånden, både på puslebordet og i pusletasken er du godt forberedt på enhver situation.
Mærkerne i vådservietter du finder på Luxplus er bl.a. Derma Baby, Dove, Pampers, Huggies, Johnson’s, Baby Dream, Fisher Price og Neutral. De fleste vådservietter er udviklet uden parfume og med omtanke for barnets sarte hud i bleområdet. De to danske mærker Neutral og Derma Baby er desuden Astma og Allergi-mærket, samt Svanemærket. Dog anbefales det du ikke udelukkende anvender vådservietter under bleskift, men også supplerer med f.eks. en vaskeklud ind imellem.


Vådservietter skabt til hverdagen med små børn


Vådservietterne kommer i praktisk emballage med genluk, så servietterne altid er friske og klar til brug. Hos os finder du også mindre pakker med friske vådservietter, som er perfekt til lommen eller den lille taske. De små pakker med vådservietter kommer i en pakning med 3 x 10 styks i hver og med motiver af kendte figurer som Gurli Gris, Paw Patrol og Hello Kitty.


Gør pusle-tiden til en hyggelig tid sammen med dit barn og gør det lidt nemmere for dig selv med vådservietter ved hånden. Vådservietterne sikrer en bedre hygiejne og et mere behageligt bleskift for dit barn, uanset om I er ude eller hjemme.
Spar penge på de produkter du bruger mest i hverdagen og køb dine vådservietter på Luxplus.

Velkommen til Luxplus