PLASTRE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PLASTRE

Der er fart over feltet, når man har med børn at gøre og nogle gange falder familiens mindste og slå sig eller få småskrammer under leg eller andet. Derfor er det en god ide også at have noget i førstehjælpskassen som børnene i familien vil få lidt ekstra glæde af. Med dette mener vi at et sjovt motiv på plasteret eller andet eventuelt kan hjælpe barnet med at fjerne fokus fra smerten.

Disney plaster

Her på siden har vi et hav af sjove plastre med skønne motiver fra diverse tegne- og animationsfilm. Der er derfor rig mulighed for at finde det motiv som din lille datter eller søn finder ekstra interessant og som de vil finde glæde i at se på deres plaster, når de får brug for det. Her på siden kan du blandt andet finde plastre med de populære Biler, Frozen, Junglebogen, Disneys prinsesser, Hello Kitty og meget, meget andet. Gør skaden god igen ved hjælp af disse herlige figurer, som kan hjælpe dit barn med at få et smil på læben igen.

Billige plastre til børn fra Luxplus

At have en førstehjælpskasse i hjemmet er alfa omega helt generelt, men i særdeleshed når man har små børn som tumler og derfor ofte kan komme til skade. Du kan med fordel købe stort ind ad de mange fine plastre, så du altid er sikret at have dit barns yndlings plaster tæt på. Har du medlemskab hos os kan du få alle plastre til fordelagtige priser, som ikke vil kunne mærkes på pengepungen. Derfor er der ingen undskyldning for ikke altid at have de søde og hyggelige plastre inden for rækkevidde. Overrask dit barn næste gang han eller hun bliver ked af det når de får en skramme på kroppen og lad deres yndlingsfigurer være med til at lindre smerten, så legen hurtigt kan fortsætte.

Find alt det du skal bruge lige her på siden. Bestiller du de plastre du kunne tænke dig inden klokken 15.00 kan du få dem leveret til døren allerede den efterfølgende dag. Lettere bliver det ikke.

Velkommen til Luxplus