beauty produkter

Youtube made me buy it

Af beauty ekspert Camilla klarskov
"Youtube made me buy it" handler om, at man køber et produkt, udelukkende fordi en Youtuber bruger det, eller har omtalt det!

Hvis du er makeup- og beauty-entusiast er sandsynligheden for, at du følger med på skønhedsguruernes youtube-kanaler ret stor. Og i så fald er du helt sikkert stødt på fænomenet Youtube Made Me Buy It, hvor youtubere fortæller om og viser, hvilke skønhedsprodukter de udelukkende har købt, fordi de havde set andre youtubere omtale eller bruge dem. 

Jeg selv har skrevet om makeup og skønhed i snart fire år, og er i løbet af årene blevet fristet til at købe de produkter, jeg så omtalt på youtube, uendeligt mange gange. Det kan på den ene side være farligt for bankkontoen, når youtuberne flasher den ene smukke øjenskyggepalette eller læbestift efter den anden, men samtidig har jeg fået øjnene op for mange af mine yndlingsprodukter gennem youtubere og bloggere. 

Derfor deler jeg i dag tre af de bedste produkter, som youtube har fået mig til at købe.  


Youtube made me buy it:

Lumi Magique Primer fra L’Oreal

Jeg er vild med denne primer fra L’Oreal, der også er højtelsket af en bred vifte af youtube-guruer, herunder Jaclyn Hill. Jeg bruger highlighter-primeren under min foundation hver eneste dag, og den efterlader en smuk, sund og naturlig glød på huden. Og det bedste af det hele er, at primeren er superprisvenlig, så alle kan være med.

Liquid Suede Cream Lipstick fra NYX

NYX’ budgetvenlige liquid lipsticks gik sin sejrsgang i skønhedsverdenen for nogle år siden, hvor jeg naturligvis også følte mig nødsaget til at investere i en større samling. Læbestifterne har den mest behagelige formulering, så man nærmest ikke kan mærke dem på læberne, og så kommer de i næsten alle regnbuens farver – både de traditionelle røde, nude og pink nuancer, foruden mere vovede og legende nuancer såsom sort og blå. 

Make It Dewy Makeup Setting Spray fra Milani

Havde det ikke været for youtube, havde jeg aldrig kendt til det virkelig gode og prisvenlige mærke Milani. Men takket være Kathleen Lights og co. fik jeg øjnene op for brandet, og siden da har jeg fundet flere favoritter fra Milani. Blandt dem findes denne setting spray, som er genial til dig, der gerne vil have hud med en flot, glødende og dewy finish. Der kommer meget produkt ud med et sprøjt, så man skal lige lære at bruge den, men når først teknikken er på plads, har du med dette produkt en virkelig god setting spray, der holder fint på makeuppen.   


Den er god nok