Clinique ansigtsrens, Biotherm bodylotion, Clinique serum, L´Oreal shampoo

Trend: del skønhedsprodukter med din mand

Af SKØNHEDSBLOGGER SALLI MARIANNA VILLEFRANCE
Unisexprodukter er praktiske og pengebesparende. Bliv klogere på skønhedsprodukter, der er effektive for dig og ham.

Unisextendensen er ikke bare trendy. På skønhedsområdet er den også praktisk og pladsbesparende, og så er der ovenikøbet penge at spare. Men hvilke skønhedsprodukter passer egentlig til både mænd og kvinder? At dele skønhedsprodukter med manden i dit liv giver ikke bare mere plads i skabe og skuffer. Det giver med stor sikkerhed også en mere lækker og velplejet mand – det plejer vi kvinder jo ikke at klage over. Jeg ved dog af erfaring, at det kræver noget bestemt af produktet, som fx duft og emballage. For hvis du vil have din mand til at bruge et skønhedsprodukt på fast basis, så bliver det nød til at være relativt kønsneutralt at se på og dufte til.

Ansigtsrens: Clinique Liquid Facial Soap Extra Mild

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne så ofte jeg kan komme afsted med det: det første skridt mod pæn hud er en effektiv renserutine. En god renserutine baner vejen for de efterfølgende hudplejeprodukter, der trænger længere ud og virker bedre. Og det gælder selvfølgelig kvinder som mænd. Så hvis din mand ikke er vant til at rense sit ansigt inden sengetid, så investér i denne rens til jer, og giv ham et lynkursus. Jeg lover, at han efter kort tid vil sige de fire magiske ord: ’Du havde ret, skat’. Denne ekstra milde flydende sæbe fra Clinique kan selv den sarte hud tåle. Den er med pumpe, så den er let at dosere i den rette mængde. 2-3 pump er passende til de fleste ansigter.Bodylotion: Biotherm Lait Corporel

Bodylotionen fra Biotherm er det, man kalder en ægte klassiker. Faktisk har Lait Corporel fugtet kroppe siden 1972. Den er elsket på grund af dens friske citrusduft og letflydende konsistens. Den er i en fornuftig størrelse på 400 ml. Og med en praktisk pumpe. Som jeg også har skrevet om i et tidligere indlæg, så sikrer det både en længere holdbarhed og en bedre hygiejne, som er vigtig, når man deler hudprodukter med hinanden.


Ansigtsserum: Clinique Smart Custom-Repair Serum

Denne serum fra Clinique er antioxidantbombe, som er en fantastisk anti-age ingrediens, der bl.a. gør huden mere modstandskraftig, modvirker inflammation og stimulerer kollagenproduktionen. Clinique Smart Custom-Repair er god for alle hudtyper, og derfor er den oplagt at dele med manden. Den har en let og silkeblød konsistens, og giver frisk glød.

TIP! Clinique Smart Custom-Repair Serum er også en fantastisk foundationprimer! Win-win-winHårshampoo: L’Oreal Pure Resource Shampoo

Både mænd og kvinder har stor fordel af at få renset hovedbunden grundigt med en dybderensende shampoo. Pure Resource Shampoo fra L’Oreal renser effektivt hovedbunden fra produktrester af voks, tørshampoo mv. Den er derfor ideel for både dig som bruger hårprodukter hver dag og manden som jævnligt bruger voks, der ellers kan være svært at vaske ud. Det er ikke alle produkter, som jeg vil anbefale, at du deler med din bedre halvdel, da det selvfølgelig afhænger at hudtype og behov. Men dette er fire gode bud på produkter, som både du og manden i dit liv, kan få smukkere hud og hår af. Jeg ved det, for de er alle synet, gransket, testet og godkendt af min egen bedre (og lettere skønhedsskeptiske!) halvdel.

OBS! Ingen mænd led overlast som følge af denne artikel.

Den er god nok