Test: EOS kokos læbepomade - Evolution Of Smooth

Af Lonni Sandbjerg
Kender du EOS? De dér små, runde læbepomader som alle er helt oppe at køre over? Vi tester kokos versionen her.
Test: EOS kokos læbepomade - Evolution Of Smooth

Denne lækre, lille sag er da lige til at spise.
EOS, som står for Evolution of Smooth, består af 99% naturlige ingredienser som bl.a. Shea Butter, Vitamin C og vitamin E.
Oveni får du et produkt som er parabenefri, glutenfri, petroleum fri og fri for ftalater.
What’s not to like?


Tørre læber

Jeg har kronisk tørre læber, og det er mildt sagt møgirriterende. Kender I det at man beslutter sig for at pynte læberne med en lækker forførende rød farve, for blot at ligne én som har flænger i læberne fordi læbestiften lægger sig i de tørre revner? Nu er det slut! Jeg tog mig den opgave for at jeg ville give EOS et forsøg. 


Første indtryk

Umiddelbart da jeg først så på denne lille lyserøde bold med hvide striber, tænkte jeg: legetøj? Hmm.. Men størrelsen er nu meget god :)

Da jeg skruede låget af kom der en herlig duft af kokos, lidt a la pina colada, og meget sommeragtig. Denne her fine pink udgave hedder Coconut Milk. 


Påførelsen

Let og blød. Mine læber tog rigtig godt imod EOS, og blev fugtet med det samme. EOS har ikke nogen kunstige stoffer i sig, og det gør at læberne føles “oprigtigt fugtet” og ikke bare som en kunstig silikone film over munden. Når du slikker dig om læberne bliver du mødt af en sød smag, men ikke for meget. Juuust right. 

Jeg er i det hele taget godt tilfreds med produktet. Emballagen er praktisk at have med i lommen hvis du som jeg har brug for at smøre læberne MANGE gange om dagen, duften er fin og sommerlig, og indtil videre føles mine læber blødere og mere fugtede end de har gjort længe.


Det er meget muligt jeg også liiige skal prøve en af de mange andre fine farve- og duftvarianter.


Den er god nok