Musthaves: Gucci parfume, Batiste tørshampoo, Eos læbepomade

SPRING BREAK! FORÅRET KOMMER!

Af Marie Nielsen
Smid det varme vintertøj og spring ud i foråret med nye makeup produkter og forårets parfumeduft. Her er forårets beauty musthaves!

Kan I mærke det? Dagene bliver længere, små blomsterknopper skyder frem og der er fuglesang i luften. Jubii!!! Foråret kommer!
Og al den her skønne forårsstemning betyder selvfølgelig også nye produkter til makeuptasken og parfumesamlingen!

Vinter er lig med mørke farveskalaer og tunge mere krydrede parfumedufte.
Forår betyder i stedet masser af knald på farverne, pasteller og en lettere, mere frisk parfumeduft.
Her er 4 beauty produkter der bare skriger forår!


Forårets parfume valg

 

En rigtig forårs parfume skal selvfølgelig indeholde masser af blomsternoter og have en sød, men stadig frisk, ren og feminin duft.
Til at matche forårets lyse og lette stemning, har jeg valgt parfumen Gucci Envy Me. Alene dens smukke parfume flakon udstråler femininitet og forår, og så dufter den bare helt fantastisk af en blanding af blomster og søde frugter.

Gucci Envy Me har topnoter af pæoner (smukke pink blomster), pink peber og jasmin, hjertenoter af bl.a. litchi (også kaldet kærlighedsfrugter) og granatæble og til sidst en bund af sandeltræ, hvid te og musk.
Forestil jer kirsebærtræer der springer ud i smukke pink blomster i alle parker, og skoven der pludselig bliver grøn og fuld af liv.
Det er forår på flaske. Simpelthen!


Forår i håret

 

Udover en forårsparfume til kroppen, skal dit hår selvfølgelig også mærke at foråret er på vej. Batiste On The Go Dry Shampoo Blush er en tørshampoo med en frisk og frugtagtig blomsterduft der passer perfekt til årstiden.
Brug den på de dage hvor du ikke orker at vaske håret og få dit hår til at se helt nyvasket ud. Det er dæleme smart! Duftvarianten Blush, med de lyserøde blomster på flasken, er min nye Batiste favorit.


Forårsglød til dine kinder

 

Til at matche forårsmoden med dens lyse, smukke pastelfarver, skal din makeup selvfølgelig også have et strejf af forår. Giv dine kinder en smuk, pink glød med Miracle Touch Creamy Blush fra Max Factor i farven ”Soft Murano”. Denne blush er cremet og blød i konsistensen og dermed også super nem at påføre og blende ind i huden med en finger eller en svamp. Den fine pink farve giver en frisk og naturlig glød på kindbenene, men du kan også bruge lidt af den på læberne for at give dem lidt ekstra farve. Max Factors Creamy Blush er især rigtig god til et diskret og naturligt makeuplook til hverdag.


Pas på! Solen er tilbage!

 

Jeg laver samme fejl hvert år. Ud i de første forårssolstråler med mit vinterblege ansigt og bare arme, og så BAM! Helt rød og øm hud. Av, av!
Undgå at solskolde din stakkels lyse hud bare fordi solen endelig er tilbage, og brug en god solcreme eller en ansigtscreme med solfaktor hver dag.
Men det er ikke kun huden der har brug for beskyttelse mod de skarpe stråler. Hvis du tror at solbriller kun skal bruges om sommeren, så tro om igen!
Forårssolens stærke lys kan også være rigtig hårdt for øjnene, og det er derfor en rigtig god idé at investere i et par solbriller allerede længe inden sommeren kommer. Jeg har fundet et par smarte Clubmaster solbriller med lilla glas som har et fint, lidt retro design der matcher forårets modetendenser.

Den er god nok