Søde accessories til håret

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Jeg har fundet mine yndlingshårspænder fra Everneed, som pynter så smukt i håret, samtidig med at de holder håret væk fra ansigtet.
Accessories til håret
Foråret springer ud med farver – og jeg elsker det! Det er også nu, at man vover sig mere ud i farverige kjoler og accessories. 
Jeg har fundet mine yndlingshårspænder fra Everneed, som pynter så smukt i håret, samtidig med de har et praktisk formål, nemlig at holde håret væk fra ansigtet.

Den første er en klassisk stor sløjfe fra GÔNG, som jeg synes er så sød til at pifte et enkelt outfit op med. På sløjfen sidder et stort spænde, som sagtens kan holde alt håret i en hestehale, men man kan også nøjes med noget af håret, ligesom jeg har gjort på billedet ovenover. 

Hårpynt fra Everneed

Et andet sødt hårspænde er muslingespændet, som fås i forskellige flotte farver. De er gode til at holde pandehår og andet fint hår væk fra ansigtet, og en ting jeg personligt elsker er, at de glimter så flot i solen. Mine to små piger er også helt vilde med dem. De kan holde det fine barnehår væk fra ansigtet, og er et godt alternativ til andre små hårspænder.

Til sidst er et spænde, som jeg aldrig kan undvære. Det er et stort spænde med brede tænder, som man lynhurtigt kan sætte i håret, når man er på farten, og har brug for at få håret op. Det er perfekt til at have i tasken, eller at have liggende på badeværelset, når håret skal væk om morgenen inden makeuppen lægges. Igen er der også på disse fine glimtende sten, der stråler i solen. 

Til sidst er at nævne, at kvaliteten på Everneeds hårspænder altid er i top. Jeg har prøvet mange lignende hårspænder, som ofte ikke “spænder” ordentligt, og derved ikke kan holde på håret. Men her er de faste i spændet, og frisuren kan sagtens holde i mange timer, også selvom man har et fint hår.

Mit hår har jeg krøllet med Babyliss Curl Secret 2, som giver de smukkeste bløde bølger i håret.

Den er god nok