Super søde og smukke ringe fra Everneed

Super søde og smukke ringe fra Everneed

Af Sandra Schjerning | Influencer
Hvad end du er til prangende eller diskrete ringe, til guld eller sølv, til glatte eller med sten, er der med garanti nogle fra Everneed du må eje!

Hvad end du er til store prangende smykker, eller de mere diskrete små ringe. Guld eller sølv. Glatte eller med sten. Så er der noget af finde for enhver smag hos Everneed. 

Everneed ringe - enkle og perfekte til hverdags garderoben

“Adda” er en super fin og snoet ring der findes i både sølv og guld. Ringen er justerbar, så den kan klemmes både større og mindre efter behov. Ringen er designet med det æstetiske for øje og den er virkelig fin og simpel med sit snoede look! Jeg synes den passer helt perfekt enten på lille fingeren, eller på det yderste af pegefingeren, for et anderleds look. 

“Emma” er en fingerring der passer til de fleste s. Det er en krydsring, som er behagelig at have på og som passer perfekt til hverdag kombineret med en t-shirt og jeans, hvis man vil have peppet sit look lidt op. Ringen kommer i hele 4 varianter, nemlig sølv, guld, oxideret og rosaguld. Selvom ringen står som “onesize” kan den justeres både større og mindre og passer derfor alle!


Hvis det skal være lidt mere festlige ringe

Står du og skal til din venindes fødselsdag, ud og drikke cocktails eller en anden festlig begivenhed hvor der gerne må være lidt mere glam over dit look? Så har Everneed også en masse flotte ringe, som er mere prangende, det kan f.eks være “Prinsesse”, som er en super smuk og elegant ring, med et dejligt feminint udtryk. Den har en flot Zircon sten og ringen fås i både sølv og guld og så er den justerbar så den passer alle størrelser. 

Sidst, men ikke mindst, har vi min personlige favorit, nemlig “Wendy”. Det er en rigtig fin og feminin ring, pyntet med flotte Zircon sten i form af en blomst og en smuk perle. Den findes i 3 farver, sølv, guld og sort og så er den ligesom de andre justerbar i størrelsen, hvilket er et kæmpe plus hvis man ikke altid vil have ringen på den samme finger! 

Smykker er den perfekte måde at sætte prikken over i’et på outfittet og med det store udvalg af budgetvenlige smykker fra Everneed har man rig mulighed for at eksperimentere, uden at det skal koste en formue!

Den er god nok