burberry dufte

Skønne og blide dufte til dag og aften fra Burberry

Af blogger victoria Hondros
"Jeg har testet nogle parfumer fra Burberry, og har aldrig før haft nogle dufte derfra. Jeg må sige at jeg er meget positiv overrasket."

Jeg elsker blide og runde dufte. Jeg har testet nogle parfumer fra Burberry, og har aldrig før haft nogle dufte derfra. Jeg må sige at jeg er meget positiv overrasket. Burberry har, i mine øjne, altid været et mærke til den ældre generation. Men efter jeg selv har prøvet duftene, har jeg fundet ud af at det i hvert fald ikke er sidste gang, at der ender en Burberry parfume i min kurv. 


Burberry duft nr. 1 - Burberry Brit Rhythm Women

Den første jeg afprøvede var Burberry Brit Rhythm Women, som i min optik er den ideelle sommer dags parfume. Den har en skøn rund og blid duft, som emmer af sommer. Flakonen er super smuk, og den er klart blevet min ynglings parfume. Til denne parfume er der også en tilhørende deodorant spray som hedder, Burberry Brit Rhythm For Women Deospray. Der er ikke noget bedre end, at have en parfume og en deo på som rent faktisk passer sammen. Jeg syntes ofte at man kan dufte på folk hvis de har to forskellige på, og der mister man lidt charmen. Tingene skal helst passe sammen. Den her deodorant har samme blide duft, men et lille tips er at man ikke skal bruge den lige efter at man har barberet sig under armene, for av det gjorde en smule ondt. Men den er fantastisk at påføre om morgenen, og den holder utrolig godt på duften hele dagen.   


Burberry duft nr. 2 - Burberry Touch For Women

Den sidste duft jeg afprøvede var Burberry Touch For Women, som i mine øjne er en aften duft. Den er lidt tungere i duften, men har alligevel en sød og frugtig duft. Den var spot on da jeg skulle på date, og den holdte hele aftenen. Det er en rigtig kvindeduft, som virkelig afspejler den stærke og stilbevidste kvinde, og hvis der er noget som jeg gerne vil signalerer så er det klart det. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg kommer til at svøbe min hud ind i disse parfumer. 


Den er god nok