hårspænder fra Everneed

Pynt håret med de fineste hårspænder

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Hårspænder er stadig meget populære at pynte sit hår med. Jeg har fundet nogle af mine favoritter fra Everneed, som jeg vil vise jer her.

Hårspænder er stadig meget populære at pynte sit hår med. Jeg har fundet nogle af mine favoritter, som jeg vil vise jer her. 

Om du er til perler, guld eller lyserøde sten, så er der noget for enhver smag fra Everneed. De laver nemlig de flotteste spænder som kan bruges til hverdag og fest. Style dit hår med hårspænder fra Everneed

Jeg vil her give et par ideer til, hvordan du kan style håret med spænderne. 

- Touper håret i bunden, og lav en knold højt eller lavt på hovedet. Hvis du har et tykt hår, så er de store klemmer rigtig gode til at gribe fat om alt håret. De dekorative klemmer pynter så fint her.

- Krøl let håret med et glattejern eller krøllejern, og red håret med fingrene. Brug fx et perlespænde til at holde en del af håret væk fra ansigtet. En hurtig og elegant styling af håret.

- Brug en af de fine guld- eller sølvhårnåle til at holde de kortere hår i nakken oppe, når du laver hestehale eller knold. Et virkelig fint alternativ til en almindelig hårnål.

- Krøl håret let og saml håret med et fjerspænde i sølv eller guld. En hurtig men smuk opsætning til hverdag. 


Jeg håber, at du har fået lidt inspiration til, hvordan du kan bruge de fine spænder. Jeg er sikker på, at der også findes et i din yndlingsfarve ? 


Den er god nok