Gør-det-selv body shimmer

Opskrift på body shimmer med New CID

Af Lonni Sandbjerg
Body shimmer er hot, hot, hot i modebilledet lige nu. Snyd dig slankere og til en smuk glød med en hjemmelavet body shimmer. Få opskriften her.

Jeg elsker når makeup produkter kan bruges til flere forskellige ting!
I dag vil jeg give jer et tip til hvordan man kan tage et makeup produkt fra makeup brandet New CID og bruge det til noget helt andet.

 

Jeg har valgt I-Dazzle Shimmering Loose Powder Gold fra New CID. I-Dazzle er en super lækker løs pudder som indeholder shimmer. Shimmer pudderen er god som highlighter, øjenskygge eller makeup til kroppen, og den giver en flot skinnende effekt og masser af glans til huden - som jo er meget in i makeup verdenen i øjeblikket.
Ved at fremhæve dine kindben, kraveben, arme og ikke mindst ben med en flot body shimmer, syner din krop slankere, smuk og velplejet, og du får en sund og lækker udstråling.


 

Makeup til kroppen

 

Er du på jagt efter en body shimmer, lyn-selvbruner eller bare lidt lækker ”glam” til dine ben, har jeg et godt tip til dig:
Find en body creme eller lotion som du kan lide. Jeg bruger gerne Victorias Secret Pure Seduction som dufter skønt, eller Derma Woman Bodylotion hvis jeg føler min hud er lidt irriteret og har brug for ekstra fugt. Derma Woman Bodylotion er nemlig uden parfume, uden parabener og uden farvestoffer og derfor super god til sart hud.
Derefter blander du din bodylotion med din shimmer pudder, og vupti - hjemmelavet body shimmer, lige til at smøre på kroppen. Ingen bare ben uden lidt shimmer!

Opskrift på body shimmer


  • Kom en skefuld body lotion i en kop eller en lille bøtte
  • Tag en teske med shimmer pudder, f.eks. I-Dazzle fra New CID, en powder fra Youngblood eller glimmer pudder fra et andet mærke, og mix det i
  • Rør rundt indtil massen er godt blandet 
  • Så er der hjemmelavet body shimmer!


Hvor meget shimmer effekt det endelige resultat skal have er helt op til dig. Jo mere shimmer pudder du hælder i. Jo mere shimmer effekt, og jo mere glinsende krop, får du.

  

Tip: Hvis du er allergisk overfor cremer med parfume og foretrækker din body shimmer så naturlig som muligt, kan du tage en teske kokosolie fra Urtekram og blande din shimmer powder i denne. På den måde opnår du stadigvæk en flot shimmer effekt samtidig med du får fugtet din hud med en lækker kokos duft.


Go shine! 


Den er god nok