Nyt favoritprodukt – Orofluido

Nyt favoritprodukt – Orofluido

Af Lonni Sandbjerg
Slut med tørt og elektrisk hår hele vinteren. Der er en grund til at Orofluido er blevet så populært over hele verden. Must-try hårolie!

Er der et tidspunkt på året mit hår virkelig går amok, så er det om vinteren.
Den fugtige kolde luft udenfor og den tørre radiatorvarme indenfor, gør mit hår mega tørt og elektrisk. Okay, måske ikke så slemt som hos ham her, men you get the point ;)


Derfor er jeg også fan af at afprøve nye hårprodukter og teste om de kan hjælpe på mit tørre vinterhår.
Det nyeste produkt jeg har kastet mig over, er Orofluido Elixir som er en hårolie med 3 forskellige naturlige olier (argan olie, cypres olie og hørfrø olie) som går ind og fugter tørt hår og forhindrer krus.

Hårolie er jo en hot hot hot hårtendens for tiden, men jeg må indrømme at jeg var lidt nervøs for at putte fedtet olie i mit hår. Jeg har et ret fint skandinavisk hår som desværre har tendens til hurtigt at blive fedtet at se på, men jeg blev overrasket over hvor hurtigt olien trængte ind i mine spidser og gjorde dem helt bløde uden at fedte.
Et lille tip er at holde sig et stykke fra hovedbunden for netop at undgå at håret kommer til at se fedtet ud, og det er jo også især hårspidserne der har brug for den ekstra pleje.


Sådan bruger du Orofluido Elixir

Jeg brugte Orofluido Elixir hårolien i mit fugtige hår efter jeg kom ud af badet. Kun et par dråber som jeg varmede i hænderne og fordelte i håret ved at stryge fingrene igennem hårspidserne. Det gjorde en kæmpe forskel da jeg skulle rede det! Min børste strøg lige igennem håret, og allerede her virkede mit hår markant mere blødt og velplejet. Da jeg derefter tørrede mit hår havde det fået en rigtig flot glans.

Nu har jeg efterhånden brugt Orofluido hårelixiren et par gange, og jeg er allerede KÆMPE fan!
Mit tørre tørre, som i TØRRE vinterhår er blevet meget mere blødt og sundt at se på, og mine spidser ser næsten nyklippede ud igen. De dage hvor jeg virkelig døjer med elektrisk hår, er jeg begyndt at putte lidt af hårolien i mit hår når det er tørt, og det får mit hår til at falde lidt mere til ro og blive knap så statisk.


En ekstra fordel er at Orofluido olien dufter rigtig godt, og jeg har allerede fået et par komplimenter og spørgsmål om hvilken shampoo jeg mon bruger :)
Jeg kan derfor sagtens anbefale Orofluido elixir til alle der har samme vinterproblemer med håret som jeg og som gerne vil have sundere og blødere hår. Jeg er i hvert fald hooked på Orofluido resten af vinteren!

Den er god nok