Miraklet til trætte øjne

Miraklet til trætte øjne

Af Luxplus
Kan jeg ikke bare bruge en ansigtscreme omkring øjnene? NIX! Øjenserum er fantastisk til at opfriske og opstramme øjenpartiet. Her er vores favorit!

Er du også nået i den alder, hvor du liiiige skal gøre lidt mere for at se frisk ud. Især omkring øjnene. Egentlig skulle du faktisk have været begyndt med det dengang du fyldte 25...
Nå, men bedre sent end aldrig. Her på Luxplus har vi været så heldige at prøve den populære Elizabeth Arden øjenserum. En øjenserum der skal bruges hver aften inden senge tid.

Hvorfor er øjenserum vigtigt?

Øjenserum, hvad er pointen tænker du måske? Du bruger jo alligevel din dagcreme over hele ansigtet. Faktisk er det ret vigtigt med en øjenserum eller øjencreme hvis du gerne vil behandle huden omkring øjet. Forskellen på din øjencreme/serum og almindelig ansigtscreme er at molekylerne er meget mindre i en øjencreme/serum end de er i en ansigtscreme. Hvis du lægger ansigtscreme omkring øjenpartiet vil cremen bare ligge som en hinde uden at kunne trænge igennem. Dermed får du ingen behandling på den fine hud omkring øjet og du bruger unødigt mere af din dagcreme.

First impression og indhold

Som altid er Elizabeth Ardens indpakning meget stilfuld, og man får fornemmelsen af at dette virkelig er en luksus vare. Produktet er meget classy, og kan sagtens stå fremme på makeuphylden eller badeværelset uden at se billig eller tacky ud. De små kapsler kan være lidt messy at åbne med fingrene så vi vil anbefale at du bruge en lille saks og klipper kapslerne op med den.
Serummet er meget drøjt i brug så du behøver ikke at bruge hele indholdet. Selvom kapslerne umiddelbart ser små ud, har de rent faktisk rigtig meget i. Én kapsel kan du sagtens bruge til to omgange.
Brug fingrene til forsigtigt at duppe dem på omkring øjenpartiet. Indtil videre har vi været mere end tilfreds med resultatet. Serummet hjælper med fine linjer omkring øjnene og den værste hævelse om morgenen. Elizabeth Ardens - Ceramide Eye Time Complex er duftfri, drøj i brug og, efter vores mening, alle pengene værd!

Den er god nok