makeupbørster

Makeupbørste guide

Af makeupartist mia fabricius
Få styr på makeupbørsterne med makeupartist Mia Fabricius. Lær hvad du kan bruge de forskellige makeupbørster til, så du kan lægge en fejlfri makeup.

Når det kommer til makeupbørster, findes der et hav af forskellige. Det kan være en hel jungle at finde ud af hvilke børster, der er gode og værd at anskaffe sig. Gode makeupbørster er nemlig en vigtigt del af, at kunne lægge en flot makeup, da de gør meget af arbejdet.  

W7 er blandt andet kendt for deres makeup som er særlig god til prisen. Udover makeup laver W7 også mange forskellige makeupbørster.  

Jeg har testet W7’s Professionel Makeup Brush Set, og jeg vil her vise og guide jer, til de budgetvenlige og gode makeupbørster!  

Sættet indeholder 12 makeupbørster. Der er alt fra store pudderbørster til små øjenskyggebørster. Børsterne kommer i et fint børstehylster, som er ideelt til at opbevare dem i.  Hylsteret er også oplagt til rejsebrug, så børsterne ikke mister deres form eller bliver snavsede.  Alle penslerne er lavet af syntetiske hår, og skaftet er lavet i plastik med en sort mat overflade.  


 

Ansigtsbørster

Sættet indeholder 3 ansigtbørster, som ses ovenover her på det venstre billede.  Den første børste er en pudderbørste, som naturligvis kan bruges til at påføre pudder i hele ansigtet. Den anden børste er en angled børste og kan f.eks anvendes til contouring og blush. En angled børste er specielt god til disse steps, da den skrå form på penslen passer rigtig godt ind ved kindbenet. Den tredje og sidste ansigtsbørste er highlighter børsten. Highlighter er vist roligt sagt noget af det vigtigste i øjeblikket, for at kunne sætte prikken over i'et på en makeup. Highlighteren skal påføres på de højeste punkter på ansigtet, såsom kindbenet, langs næseryggen, under brynet og på overlæben. Her er en fanbrush som børsten er opkaldt, dit ideelle værktøj til at opnå den eftertragtede glød. Børsten gør det nemt for dig, at påføre præcist hvor du gerne vil lægge din highlighter.  

 

Noget som nogle vil mene mangler i børstesættet, er en børste til at påføre foundation med. For mig mangler jeg personligt ikke børsten, da jeg er glad for at påføre min foundation med min Beauty Blender. Dog skal det bemærkes at sættet altså ikke kommer med en foundation børste.  

 

Bryn- og vippebørster  

Der er naturligvis også børster til bryn og vipper, som ses på billedet ovenover til højre. Her er der en skrå børste som er super til at optegne brynene let. Derudover er der en øjenvippe- og brynbørste som kan benyttes til at børste vipper og bryn igennem. Her kan spoolien også benyttes, og et lille tip er, at den også kan bruges til at påføre mascara med!  


 

Øjenskyggebørster

Sættet indeholder 6 øjenskyggebørster, som ses på billedet ovenover her. Til at påføre og blende øjenskyggen ud, er der 3 forskellige pensler i sættet. En lille, medium og stor børste. Jeg synes særligt at øjenskyggebørsterne er gode, da formen på børsterne kan anvendes til flere forskellige påføringsteknikker. Derudover er de meget bløde og lækre at arbejde med.  

De sidste 3 børster er en eyeliner børste, en læbepensel og en klassisk øjenskyggeapplikator. Eyelinerbørsten er tynd og præcis, og derfor god til at lægge en tynd streg langs vippekanten.  


Børstesættet er perfekt til dig som makeupelsker, og som gerne vil udvide sin kollektion af børster.  

Den er god nok