Valentino parfumer, til hende Valentina, til ham Uomo

Månedens dufte – Valentino Uomo & Valentina

Af Madelen Rosengren
Lad din april dufte af luksus, selvtillid, og stilsikkerhed! Vi har udvalgt to klassiske parfumer til mænd og kvinder fra Valentino.

Kender du udtrykket: ”look like a million dollars?” Med de to parfumer vi har udvalgt som månedens duft i april, kommer du til at dufte særligt eksklusivt, uanset om du vælger den maskuline eller feminine duft. Alene parfumeflakonerne bringer overdådig luksus og glamour til din badeværelseshylde. :)
Begge dufte kommer fra det italienske modehus Valentino og har fundet masser af inspiration i den italienske livsstil og lækre design.Månedens duft til kvinder – Valentina fra Valentino

 

I september 2011 lanceredes parfumen Valentina. En klassisk parfume hvis duft beskrives som en italiensk buket blomster kombineret med orientalske krydderier. Dette selvmodsigende mix gør den perfekt at bære i april hvor både temperaturen og vejret kan være meget uforudsigeligt. Med sin skønne, varierende duftoplevelse passer den simpelthen perfekt til forårets skiftende vejr.

 

Valentina Eau de Parfume er skabt af parfumemestrene Olivier Cresp og Alberto Morillas, og de har haft en feminin, stilbevidst kvinde i tankerne under skabelsen. Parfumen er hverken sød eller klæbrig, men det er en moden og kraftig duft som passer til enhver lejlighed. Flakonen har et elegant, stilfuldt og romantisk design som pynter smukt på hylden. Bemærk at parfumen på 50 ml har tre blomster på sin flakon, og den større udgave på 80 ml er pyntet med en enkelt blomst.
Parfumen siges at dufte dyrt, lækkert og sensuelt, og det er jeg fuldt ud enig i.
Topnoterne består af bergamotte og hvid trøffel, efterfulgt af jasmin, orangeblomst og nat-hyacint i parfumens hjerte og tilsammen fint forenet med duften af vilde jordbær. I parfumens base finder du cedertræ og rav.

 

Valentina Edp er en elegant parfume der kommer til at blive en sand duft klassiker for den moderne kvinde. Jeg kan ikke sætte nogen begrænsninger på hvilken aldersgruppe jeg mener duften bør tilhøre, for jeg tror den vil vække stor begejstring hos både det yngre og det mere modne publikum. Men jeg vil mene at duften er bedst egnet til dem der ønsker at tage et skridt bort fra de søde, frugtige ”ungpige” dufte som der findes masser af på markedet og prøve noget anderledes og ekstravagant.
Man kan knytte ord som: forførende, sofistikeret, ukonventionel og karismatisk til Valentina parfumen. Kan du genkende dig selv i disse nøgleord, er det bestemt denne duft du skal lade dig og dine omgivelser forføre af!Månedens duft til mænd – Uomo fra Valentino

 

Min parfumeanbefaling til mænd for april er faldet på Valentino Uomo Edt som blev lanceret i 2014.
Uomo er en powerfull parfume som har taget parfumebranchen med storm og som hurtigt er blevet en af vores personlige favoritter! Måske er det ikke så mærkeligt når man flere steder kan læse at både mænd og kvinder bruger Uomo parfumen.
Flere kvinder nævner at Uomo er et lækkert parfume alternativ til de søde, blomstrede og frugtagtige dufte som fylder meget blandt de feminine parfumer på markedet. Og ja, det er da også klart en parfume som jeg selv som kvinde ville kunne finde på at bruge! :)

 

Uomo er en klassisk duft med et bredt publikum der, ligesom Valentina parfumen, både dufter af og udstråler elegance. Parfumens aromatiske og forførende udstråling passer perfekt netop nu i denne tid hvor temperaturen begynder at stige og man begynder at være mere og mere udenfor. Det er en maskulin duft som både passer til hverdag på jobbet, og til de festlige aftener.
Valentino Uomo er en Eau de Toilette spray som ikke er tung og overdøvende. Den har en sød og behagelig duft som man får lyst til at svøbe sig ind i, og dens maskuline noter hyldes i kommentarfelterne hos parfumeforhandlere verden over.
Parfumen er behersket og rund, og jeg forestiller mig at duften former og udvikler sig forskelligt og unikt alt efter hvem der bærer den.
Valentino Uomo kommer i en smukt designet glasflakon som leder tankerne hen på en elegant karaffel med aldrende whiskey. Det unikke design gør den endnu mere dyr, elegant og velbalanceret at se på. Hvem vil ikke gerne have fingre i denne mande duft bare for den smukke flakons skyld?

 

Uomo blev skabt af Maria Grazia Chiuri, Pierpaolo Piccioli og parfumøren Olivier Polge. I topnoterne har de valgt italiensk bergamotte og myrte. Hjertenoterne består af en kraftig kaffe aroma blandet med creme de gianduia (en slags italiensk luksusudgave af nutella). Mere klassisk italiensk bliver det simpelthen ikke! Basen afslutter med en dybere og afrundende duft af læder og cedertræ. Helt vidunderlig tiltrækkende!
Duften kan bæres af mænd i alle aldre, men du kan godt forberede dig på at få mange komplimenter for din forførende duft.
Og så undrer du dig måske over hvad det smukt klingende ”Uomo” betyder? Hmm, det er ikke nær så sexet og spændende i virkeligheden, men betyder blot ”mand” på italiensk :)


Den er god nok