Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Parfume Clinique Happy Summer Calvin Klein Summer

Månedens duft - CLINIQUE HAPPY SUMMER og CALVIN KLEIN ETERNITY SUMMER FOR MEN

Af Madelen Rosengren
I juli hylder vi de friske sommertoner, og kigger på to klassiske parfumer i Summer Edition

Så blev det en ny måned, og det betyder en ny duft at forelske sig i.  Juli er jo for de fleste lig med sommerferie, hvorfor vi har valgt to ultimative klassiske parfumer, i summer edition - what's not to like! Månedens parfume til kvinder er Clinique Happy Summer Spray 2014, og herreparfumen er Calvin Klein Summer for Men 2016. Begge dufte kommer i sommerindpakninger, og har tydelige duftnoter som komplimenterer følelsen af sommer, sol og strand. 

Månedens duft til kvinder - Clinique Happy Summer 2014

Clinique præsenterer sin Summer Spray 2014 i en sprudlende, farverig og legende version. Parfumen er en limited Edition Summer exclusive, og er helt perfekt til skønne sommerdage. Clinique Happy Summer Spray 2014 er en eau De Toilette for kvinder, og findes som 100 ml. 

Parfumen er en Collectors Edition parfume, og er en variant af Clinique Happy, som blev lanceret i 1998. Parfumen er gået hen og blevet en klassiker, og hvert år laver Clinique en summer edition. Clinique Happy Summer 2014 er en lettere udgave af klassikeren, men har alligevel nogle kendetegnende Clinique Happy duftnoter. I topnoterne i Summer Edition udgaven, finder man bergamot, appelsin, grapefrugt og mandarin som går over i hjertenoter af liljekonval og roser. I basnoterne afsluttes parfumen af med duften af moskus og liljer. 

Kort sagt er Clinique Happy Summer Spray 2014 en parfume med en frugtagtig, og frisk duft af citrus og blomster. Det er i det hele taget en meget tiltalende duft, som passer perfekt til dig der foretrækker en feminin, frugtagtig men kraftig duft. En af mine første associationer da jeg prøvede parfumen var ord som sæbe, rent, friskt og lignende ord i den dur. Jeg forestiller mig lidt et helt rent hjem, hvor der står en kæmpe buket blomster på bordet som dufter.  Eller rent vasketøj der hænger udenfor til tørre, og som er blevet vasket i noget blomsterduftende skyllemiddel. 

Summer Edition 2014 parfumen kunne sagtens fungere rigtig godt en sommeraften i byen, med en paraplydrink i hånden. Den fungerer måske endda bedre på et dansegulv end på arbejdet, da den kan virke lidt for kraftig til dette. 

Jeg synes ikke der er nogen alder på parfumen, den kan bruges om man er ung eller gammel, jeg tror det vigtigste er at man er i sommerstemning. Selve flasken parfumen kommer i, er meget sommeragtig. Flasken er klar ligesom klassikeren, men Summer Editionen udgaven er dog prydet med flotte, farverige blomsterblade. Sammen med sølvlåget, ser parfumen stilren og simpel ud. Dens farverige blomsterblade gør dog, at den kan tilføje lidt farve til selv det hvideste badeværelse. 

Clinique Happy Summer Edition 2014 kan med garanti sørge for, at du kommer i den rette sommerstemning - I promise :-)

Månedens duft til mænd - Calvin Klein Eternity Summer for men 2016

Tadaa! Det er ikke bare månedens duft her hos Luxplus, det er såmænd også årets sommerduft hos Calvin Klein 2016. Dette års udgave af Calvin Klein Eternity Summer edition er en frisk og maskulin duft, der passer meget fint til sommeren. Dufte til mænd er blevet mere og mere populære hos forbrugerne, og mange mener, at det er lykkedes Calvin Klein at indkapsle sommeren på flaske, og at de har udviklet den perfekte sommerduft til mænd. 

Calvin Klein Eternity Summer for men 2016 er en limited Edition udgave, og Calvin Klein fortsætter dermed deres årlige tradition, ved at lancere nye varianter af den klassiske Eternity. Parfumen kommer i en sprayflaske på 100 ml, og er en eau de toilette til mænd. Den siges at dufte lidt saltet, eller af en form for forfriskende havluft, og jeg er tilbøjelig til at give dem ret. Kollegerne på kontoret blev hooked af duften, og sagde at den minder om en klassisk herreduft med duftnoter, der minder om mange herreparfumers sommerdufte. 

Topnoterne i parfumen dufter af lime, bergamotappelsin og koriander. Hjertenoterne består af duften af havsalt, salvie og basilikum og en snert af cedertræ, rav og moskus. Duften er aromatisk, og der er en meget fin kombination af citrus og salt i denne herreduft. Parfumen minder i stor stil om en varm, sommerlig dag på stranden, og det er er tydeligt, at det er en meget maskulin duft. Det lyder måske mærkeligt, men jeg tror den vil dufte bedre på huden end den gør, lige når den kommer ud af flasken. 

Parfumen er ikke tung, men man kan godt komme til at bruge for meget, så sprøjt den på i moderate mængder. Mange kommentarer på nettet vidner om at det er en god parfume, som holder længe, næsten længere end forventet, og den består af en perfekt kombination af citrusnoter sammen med den her lidt havagtige duft, som gør at man straks holder af den.

Eternity Summer kan nok bedst bæres af den modne mand, med hår på brystet og så videre. Årets sommerudgave kan bruges på arbejde, på ferie og til særlige lejligheder. Flasken har en mat blålig/grønlig finish og et sølvlåg, og er altså meget simpelt at se på. Farven gør at man straks tænker i de maritime baner.

Hvis du leder efter en dejlig sommerduft, eller hvis du er på udkig efter en gave til en mand, er denne parfume et sikkert sommerhit.  

Den er god nok