Hudpleje fra Rønsbøl Skincare

Lækkert hudpleje ritual – Rønsbøl Skincare

Af Marie Nielsen
Slut med uren hud, bumser og synlige hudporer. En-to-tre-fire små, simple trin til en god hudpleje rutine med det bedste fra Rønsbøl Skincare.

Hvorfor er det vigtigt at fjerne makeup og rense huden?

 

Mit bedste råd til at få en ren, blød og velplejet hud er at få en god afrensnings rutine hver aften inden du går i seng. Det duer bare ikke at gå i seng med makeup på bare fordi du er for træt til at fjerne det. Don’t do it!
Du bliver straffet for din dovenskab ved at vågne op med pandaøjne og en blokeret hud som ikke har kunnet få luft i løbet af natten og som højst sandsynligt planlægger sin hævn med en ny bums.
Det er om natten at din hud går i gang med at arbejde og regenerere. Om natten går din huds cellefornyelse i fuld sving, og det er derfor super vigtigt at fjerne makeup og snavs fra huden og tilføre huden en god natcreme som den kan arbejde med.


Hvis du er typen der bruger lang tid på at lægge makeup hver morgen, hvorfor så ikke også tage dig tid til at rense huden ordentligt og tilbyde den en ordentlig omgang fugt inden du går i seng? Der findes virkelig ikke noget bedre end at vågne op med frisk og fornyet hud!

 

Rense ritual med Rønsbøl skincare

 

Jeg har selv lidt sart hud og er derfor kæmpe fan af hudpleje produkter som er parfumefri, parabenefri og fri for farvestoffer. Derfor har jeg kastet mig over det danske hudplejemærke Rønsbøl og sammensat det ultimative renseritual som din hud bare vil elske!


 

Trin 1 – Rønsbøl Face Wash

 

Allerførst er det vigtigt at du får renset din ansigtshud for hele den maske af makeup, snavs og forurening som du har rendt rundt med hele dagen, og her er det selvfølgelig vigtigt at finde en god ansigtsvask eller face wash som kan vaske og rense huden i dybden.
Jeg har forelsket mig i Rønsbøl Face Wash som er en mild vaskegelé uden parfume og parabener. Rønsbøl Face Wash indeholder antioxidanter som grøn te og panthenol som fugter og plejer huden og forhindrer uren hud.
Har du problemer med uren hud, er Rønsbøl Face Wash super god til at få fjernet alt snavs, så dine hudporer ikke stopper til og din hud kan ånde i løbet af natten.
Fugt huden og massér din ansigtssæbe godt ind i huden. Vask sæben af ansigtet med lunkent vand og tør dit ansigt i et rent håndklæde. Så er du klar til næste trin.


Tip: Inden du går i gang er det en god idé at vaske dine hænder grundigt så du ikke overfører bakterier til huden.

 

Trin 2 – Rønsbøl Skin Tonic

 

Når dit ansigt er helt nyvasket, er det vigtigt at du bruger en skintonic som kan fjerne de sidste rester af snavs, makeup og kalk fra vandet. Rønsbøl Skin Tonic renser blidt huden uden at udtørre den, og forbereder huden til at tage bedre imod en lækker ansigtscreme. Denne her skin tonic er helt uundværlig i et godt rense ritual!
Put lidt skin tonic på en vatrondel, og dup den på hele dit ansigt. Rønsbøl Skin Tonic har også den fordel at den bekæmper de bakterier som ligger på huden, og du forhindrer dermed uren hud og irriterende bumser. 

Trin 3 -  Rønsbøl Night Cream

 

Så er din hud helt ren og klar til at tage imod masser af fugt og vitaminer. Derfor er det nu du skal give din hud masser af kærlighed som den kan arbejde med hele natten. Her taler jeg selvfølgelig om en god natcreme med ingredienser som både kan pleje ansigtshuden og forebygge rynker.
Jeg kan anbefale Rønsbøl Night Cream som er blevet min personlige favorit natcreme. Ligesom de andre hudpleje produkter fra Rønsbøl, er denne natcreme parfumefri, parabenefri og uden farvestoffer, og det er virkelig vigtigt hvis du som jeg har sart hud, og ikke vil smøre hvad som helst i hovedet. Rønsbøl Night Cream er meget fed i konsistensen, men trænger hurtigt ind i huden. Natcremen indeholder macadamia nøddeolie og sheasmør som giver masser af fugt til huden, Q10 som holder huden smidig og som har en opstrammende effekt, og ikke mindst masser af e-vitamin som er en kraftig antioxidant som styrker huden og bekæmper ældning.
Alt i alt en super god natcreme som mindsker rynker, bekæmper uren hud og akne og som indeholder vildt lækre ingredienser som kan trænge ind i huden mens du sover.


Tip: Det er bedst at smøre din natcreme i ansigtet i hvert fald en halv time inden du går i seng. Så har cremen tid til at trænge ind i huden, og du undgår at de vigtigste ingredienser tværes ud i hovedpuden. 

Trin 4 – Rønsbøl Eye Gel

 

Hvis du som jeg gerne vil bekæmpe fine linjer, mørke rande og poser under øjnene, er det en rigtig god idé at give dine øjne lidt ekstra opmærksomhed med en god øjencreme.
Jeg har valgt Rønsbøl Eye Gel til at gøre min daglige afrensnings rutine komplet.
Rønsbøl Eye Gel er en dejlig, let kølende øjencreme med antioxidanter og anti-age ingredienser som f.eks. agurk og Q10 der mindsker fine rynker, reparerer huden, lysner mørke rande og har en god opstrammende effekt. En sindssyg effektiv anti-age øjengel fra Rønsbøl som jeg synes har en rigtig god effekt på mine poser under øjnene, og som virker meget frisk på huden.


 


Den er god nok