Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
kardashian beauty: Hårstyling, hårbørster, rundbørster

Kardashian Beauty hårprodukter

Af Camilla Johnsen
Det mega hypede beautybrand Kardashian Beauty er landet hos Luxplus! - Det betyder naturligvis at vi har testet dem! Læs her hvad vi synes

Hvis der er nogle der har smukt hår, så er det Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West og Khloé Kardashian - hair goals! Og netop deres hår må være noget af det de er aller mest kendte for… Altså ud over skandaler og store numser naturligvis!

Jeg vil prøve at give dig et overblik over hårprodukterne fra Kardashian Beauty, og beskrive mine absolut yndlingsprodukter fra serien. Pigerne har blandt andet produceret hårbørster og stylingprodukter, som er dem jeg vil gennemgå.  


Kardashian Beauty hårbørster

Kardashian søstrene har blandt andet lavet en række børster, og jeg er i særdeleshed blevet glad for deres Nylon & Boar Bristle Paddle Brush, hvor de lange nylonhår reder håret ud, samtidig med at de korte hår tilfører glans til håret. Den sørger for, at olier osv. bliver fordelt bedre i håret, og er ideel for kvinder med langt hår og extensions. De lange nylonhår sætter gang i blodtilførslen i hovedbunden, og sørger dermed for et endnu sundere hår. Jeg kan ikke huske nogensinde at have brugt en børste, der får mit hår til at føles, som om jeg har haft hårkur i håret hele natten. Den er virkelig fantastisk - prøv den!

Deres Metal Bristle Paddle Brush er god til at rede uglet hår ud, også i extensions. Den er især henvendt til kvinder med krøller, da den stadig bevarer bølgerne i håret.  Den er formet i et ergonomisk design med et smalt håndtag, så den er ekstra behagelig at holde i hånden. 

Derudover har de lavet et par rundbørster, som også er ergonomisk designet, så de er fantastiske at holde på. Det der er utrolig smart ved rundbørster er, at de kan hjælpe med at reducere den tid, du bruger på at tørre dit hår med en hårtørrer. Det resulterer i, at du får et sundere hår, da hårtørring slider meget på håret. Lige så skadeligt er det at glatte dit hår, hvorfor det jo er dejligt, at du sagtens kan lade være med det, hvis du tørrer håret med rundbørsten. Om du er til en stor rundbørste eller lille rundbørste er virkelig en smagssag, udover at kunne glatte håret når du tørrer det, kan begge bruges til at lave medium store krøller og bølger i håret, hvis det er det look man går efter. Kardashian Beauty hårstylingprodukter

Udover deres fantastiske børster, har Kardashian søstrene også kastet sig over at lave stylingprodukter til håret. De har alle tre fantastisk flot hår, som man ikke kan andet end misunde. Og så er det jo fantastisk, når man får muligheden for at bruge de samme produkter som Kardashian søstrene. Og de lover da også man får et sundere og stærkere hår, ved at bruge deres produkter. Produkterne beskytter håret, og tilfører næring til håret. Resultatet er et blødere og mere skinnende hår. 

Et af mine personlige yndlingsprodukter fra deres hårstylingserie, er deres Smooth Styler Blow Dry Cream, som jeg kommer i håndklædetørt hår, og derefter reder mit hår. Den sørger for, at mit hår er nemt at rede ud, og samtidig beskytter den mod varmen fra føntørrer og glattejern eller andre styling tools. Deres tørbalsam er også ret fantastisk. Den skal i tørt hår, og sørger for at dit hår er nemmere at style. 

Hvis du har krøller, kan jeg varmt anbefale deres Twirl me Curl Lotion, som giver dig de der helt perfekte støre krøller vi alle drømmer om. Den skal i håndklædetørt hår, hvorefter du skal lade håret lufttørre. 


Black Seed Oil er det nye sort!

Alle stylingprodukter fra Kardashian Beauty indeholder Black Seed Oil (sort spidskommen), som må siges at være lidt af et vidundermiddel. Udover at være fantastisk for helbredet, ja så er det også fantastisk for dit hår. Black seed siges at have en effekt på hårtab, tyndt hår og endda på gråt hår, så hvis du har tyndt hår, er det Kardashian Beauty stylingprodukter du skal ty til. Kardashian søstrene har altså fat i noget af det rigtige her, og jeg har stærkt på fornemmelsen at Black Seed er kommet for at blive!


Alt i alt kan jeg give Kardashian Beauty produkterne en varm anbefaling!

Den er god nok