Beauty pakkekalender

Kalendergaver - Makeup og beauty

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
Vores beauty ekspert har samlet 24 lækre produkter, der passer perfekt som kalendergaver. Få inspiration til pakkekalenderen til en du har kær!

Kalendergaver

Det siges, at julen er hjerternes fest – og hvilken bedre anledning findes der til at forkæle en, du holder af? Nogle af mine egne favoritjuleminder stammer fra de pakke- og adventskalendere, jeg fik som barn. Der er bare noget helt særligt over at vågne op i vintermørket til en lille pakke, som ligger og venter på én. Og hvem siger egentlig, at pakkekalendere kun er for børn? I hvert fald ikke mig! 

Desværre kan alle gode intentioner om dejlige julepakkekalendere til den bedste veninde, mor, søster eller en helt fjerde nogle gange drukne i december-budgetter, som i forvejen bliver godt udhulede hen over julemåneden. Men fear not! Luxplus ligger inde med et væld af billige produkter, så du nemt kan lave en skøn pakkekalender for billige penge. 

Hvad med en neglelak fra Ciaté til kun 9 kroner? Et lækkert hudplejesæt til 19 kroner? Eller en rejsevenlig Burberry-parfume til 29 kroner? Der er masser af goodies at vælge imellem, som helt sikkert vil falde i god jord hos den heldige modtager, og forsøde december-måned lidt ekstra. 

Selv har jeg sammensat en pakkekalender af 24 dejlige produkter, der i gennemsnit koster 13 kroner pr. pakke – og det kunne jeg endda have gjort endnu billigere. Hvis du også vil forkæle en, du holder af, med en skøn pakkekalender, som ikke har kostet en formue, kan du blive inspireret her og her, hvor vi har samlet nogle af de bedste gaveideer. 

God fornøjelse!


Psssst… Laver du pakkekalender til kæresten? Du kan selvfølgelig også finde en masse gode gaveideer (for helt ned til fem kroner!) til mænd. 
Den er god nok