Hvordan lægger man den perfekte neglelak?

Hvordan lægger man den perfekte neglelak?

Af Camilla Johnsen
Vi guider dig til at lægge en perfekt neglelak - Om du er øvet eller nybegynder, kan du med garanti lære noget! - Læs med her

Lær at lægge den perfekte neglelak - nemt!

Øvelse gør mester! Hvor kliché det end lyder, så er der faktisk noget om det. Det tager tid at lære at mestre den kunst, det er at påføre en perfekt neglelak. Med tiden lærer du hvordan du sidder bedst når du påfører neglelakken, hvor tykke lagene skal være og så videre. Men det er det værd, for neglene, og hænderne generelt, er en vigtig accessory. Smukke hænder, og flotte negle kan faktisk give meget selvtillid og gøre, at vi bruger hænderne mere i vores kropssprog. Så skal vi ikke bare komme igang? Jeg vil i denne artikel guide dig til at få det flotteste resultat, som kan bruges om du er nybegynder eller øvet i at lægge neglelak. 


1. Forberedelse

Begynd med at fjerne rester af gammel neglelak med en god neglelakfjerner. Hvis du vil have et pænt resultat, er det vigtigt at starte med et helt tomt lærred. Gammel neglelak vil ikke kun være i vejen når du tager ny på, det vil også gøre resultatet ujævnt - så det er no go! Derudover er det også rigtig vigtigt at vaske negle og hænder, så de er helt rene. Neglelakken kan ikke tørre ordentligt ind, hvis der er skidt på neglene.


TIP: Du skal naturligvis huske både at file og pudse neglene osv. men da jeg her fokuserer på neglelak, vil jeg nøjes med at henvise til denne artikel om hjemmemanicure (Neglefilen i artiklen er i øvrigt fantastisk!)


2. Basen er grundlæggende 

Fundamentet er altafgørende - det gælder både når man bygger et hus, begynder et nyt forhold, og i det her tilfælde, skal lægge neglelak. Der skal altså lægges en god base coat, og Rolls Roycen inden for base coats er Orlys Bonder Rubberized Base Coat. En base coat forhindrer neglelakken i at skalle, beskytter dine negle mod de misfarvninger neglelak kan give, og gør at neglelakken holder længere - så på med base coaten!


3. På med neglelakken 

Nu til det det hele handler om - neglelakken! Og noget af det jeg værdsætter mest ved neglelak, er den følelse af Askepot der ofte følger med. Neglelak har den vildeste effekt, og kan spicy dit humør, dit outfit eller endda årstiden op! Hos Luxplus har vi nogle af de bedste brands inden for neglelakker såsom Orly, Essie, OPI, Ciaté… Ja jeg kunne blive ved, men det er vist nemmere hvis du selv ser på vores store udvalg af neglelakker. Askepot kan jo aldrig have for mange neglelakker :-) 


TIP: Rul neglelaksflasken 30 sekunder mellem dine hænder for at varme neglelakken op. Det holder bobler væk, så din neglelak bliver glat og jævn. Åben flasken og tør den ene side af på penslen af på flasken, så du ikke får for meget lak på neglen. 


4. Top it up! 

The cherry on the cake - Top coat! Men vær nu helt sikker på, at dine negle er helt tørre, inden du påfører top coaten, ellers bliver resultatet ikke pænt. Dronningen inden for top coats er uden tvivl Sally Hansen. Hendes sortimentet inkluderer blandt andet en top coat der også er en base coat, altså to i en, som hedder Double Duty Base & Top Coat. Hvis du bider negle, kan jeg anbefale hendes lak, der får neglene til at vokse hurtigere - Maximum Growth Clear. Nå, men når du har påført top coaten, begynder tørringsprocessen for alvor. Personligt er jeg fan af at puste på mine negle, og af at ryste lidt med armene, det vigtigste er at dine negle bliver helt tørre. Det værste er, når man kommer til at ramme noget inden de er helt tørre - så er det altså forfra!


TIP: Hvis du har travlt eller mangler tålmodighed som mig selv, kan jeg anbefale Orlys Flash Dry Drops. Dråberne sørger for, at neglene tørrer hurtigt, og efterlader dem utrolig glansfulde

  

 - Værsgo, en lille guide til den perfekte neglelak… Afsted, ud og mal byen rød…. blå, pink eller lige hvad du har lyst til! :-)

Den er god nok