Hvilken farve neglelak ?

Hvilken farve neglelak ?

Af Lonni Sandbjerg | Beauty blogger
Hvilken farve neglelak passer til din personlighed? Se det flotte udvalg af neglelak og få tips til en hurtig manicure.

I min tidligere beskæftigelse arbejdede jeg som frisør og mine negle var derfor ø-de-lagt. Mildt sagt. Og der findes ikke noget mere ucharmerende end negle som er flossede eller skæve med mega meget neglebånd. Det positive er, at hvis du kan tage 30 minutter om aftenen (evt. mens Greys anatomi kører i baggrunden) kan du give dig selv en “minicure” uden at betale dyre domme for en salon behandling.

Jeg har samlet et par essentielle produkter som er nemme at bruge og som hurtigt kan give dig mere feminine hænder.
I dag findes der et hav af neglelak farver til enhver smag, og jeg giver derfor mine forslag til hvilke farver der kan passe til det specifikke look du går efter.

Jeg anbefaler at starte med dine negle umiddelbart efter et bad, da dine neglebånd så vil være nemmere at fjerne. Hvis ikke du orker den helt store badetur, kan du altid hurtigt lave et håndbad til dine fingre. Når neglene er lækre, kan du påføre din yndlingsfarve og slutte af med en god neglebåndscreme :)

Tip: Start med at klargøre og trimme dine negle med Trim neglebåndssaks.


Og så er det farvetid...

Neglelak til din personlighed


The Vixen

Du har en charme som mænd finder uimodståelig. Dine bevægelser er bløde og flydende. Du har et glimt i øjet. Du har et casual look, med sovekammer øjne, og et flirtende smil.
Farven til dig: OPI San Tan-TonioThe Sweet

Du har en sprudlende personlighed. Du ser og finder humor i alt, og er generelt en rigtig sød og sprælsk person. Folk elsker at være i nærheden af dig på grund af din positive aura, din venlighed og din evne til at få andre til at slappe af og være sig selv.
Din farve: OPI the It Color
The Suit

Du er sofistikeret, classy og beslutsom. Du har en professionel udstråling og folk ser op til dig på kontoret. Din stil er stiletter og blazer. Dit hår er altid sat op og dine negle er perfekt lakeret.
Du er: OPI You're So Vain-illa
Til sidst

Husk at afslutte med en neglebåndscreme for et pænere og mere afrundet neglelook. Jeg kan anbefale OPI Avoplex Cuticle Oil Pen som er nem at påføre med den lille pensel og som du altid kan have med i tasken.

Den er god nok