Mineral makeup fra Youngblood og Jane Iredale

Hvad er mineral makeup?

Af blogger victoria Hondros
Bliv klogere på hvad mineral makeup egentlig er, hvorfor du skal bruge det, og hvorfor brands som Youngblood og Jane Iredale er go-to brands.

Jeg har testet mineralmakeup fra Jane Iredal og Youngblood. Til at starte med var jeg ret skeptisk. Jeg har altid haft den følelse af, at mineralmakeup sad meget anderledes, og til tider ikke satte sig ordenligt på huden. Men jeg må nok bide mine ord i mig igen. Jeg har hele tiden godt kunne se meningen med at bruge mineralmakeup.

Vidste du for eksempel at mineral makeup ikke tilstopper dine porer, som så mange andre makeup produkter? Man mindsker også risikoen for allergi, hvilket er utrolig vigtig for mig, da jeg har meget sart hud, og har allergi over for alverdens ting. De fleste mineral produkter indeholder også solfaktor, så det beskytter din hud og har en utrolig dækkeevne, hvis man f.eks har akne eller meget uren hud. 


Mineral makeup fra Youngblood

Mineralmakeup er også sammensat af inaktive mineraler som går ind og hæmmer bakterievækst, og det vigtigste af alt så er det ikke testet på dyr. Men sidder produkterne godt? Det er hvad jeg vil svare på. Til at starte med brugte jeg Youngblood Mineral Radiance Moisture Tint Tan som er en farvet dagcreme, som skulle give farve og som skulle udjævne min hudtone. Det skal siges at man skal være ret brun hvis man skal bruge denne. Ellers skal man vælge den der hedder neutral i stedet for Tan. Men selve konsistensen i cremen er simpelthen fantastisk. Jeg fik den mest jævne hud, og mine små urenheder var ikke til at se på sammen måde, som uden. Efterfølgende brugte jeg en Amazing Base Loose Mineral Powder fra Jane Iredal, som er en løst pudder til at dække de sidste urenheder i mit ansigt. Jeg skulle lige vænne mig til, ikke at tage hele pudderkvasten ned i dåsen.

Men da jeg havde lært hvor meget der skulle på, og fik det godt ud i ansigtet fik jeg en endnu mere jævn hudtone. Man kunne ikke rigtig se, hvor meget makeup jeg havde på, og det er det der er formålet med min makeup. Det skal være let at påføre og have en god dækkeevne. På mine kinder påførte jeg Luminous Creme Blush fra Youngblood, som er i farven Champagne Life. Det er fuldstændig blevet min ynglings! Den har en snært af lyserød, og en masse fin shine. Jeg bruger den både til kinderne og til, at gøre næsekanten mere markeret ved at tage lidt på fingeren og lave en fin linje ovenpå næsen. Det gør at man ser lidt mere markeret ud i ansigtet. Men cremen er utrolig let at påføre, og giver et meget smukt shine til ansigtet uden at det bliver alt for meget. 

Da mit ansigt så var så fin jævnt, og kinderne skinnede. Brugte jeg en øjenskygge palette fra Jane Iredal ved navn Daytime Eye Shadow Kit. Der skal ikke for lidt, men heller ikke for meget på. Det er en meget naturlig palette, med brunlige nuancer. Jeg brugte de to lyseste farver som er den rosa og meget lysebrune for at markere mine øjne en smule, og gøre dem større. Jeg er typen der gerne vil gøre noget ekstra ud af mine læber. De er fyldige i forvejen, men jeg vil gerne have at folk også ligger mærke til det. Så jeg brugte en læbestifte fra Jane Iredal der hedder Lipstick Rouge á lévres Renee. Det er en rigtig parisisk læbestift. Den er meget lyserød, og får ens læber til at se store og fyldige ud. Wow. Jeg er solgt over den læbestift, og glæder mig fantastisk meget til, at jeg lige om snart skal til Paris hvor den klart skal med i tasken. Til sidst brugte jeg den fantastiske Outrageous Lashes Minerak Lengthening Mascara fra Youngblood, som gør ens vipper utrolig lange og fyldige, så jeg kunne fuldende mit look.

Hele oplevelsen med mineralmakeup, har bare gjort at jeg ønsker mig mere af det. Det sidder fantastisk. Er utrolig let at påfører. Sidder hele dagen, selv efter en hård times træning så var der ikke noget af makeuppen som sad dårligt. Og indeholder ingen farlige kemikalier og er ikke testet på dyr. Jeg tænker, at hvis man vil passe på sin hud og i det hele taget bare sig selv, så burde man gøre sig selv den tjeneste, at afprøve mineralmakeup. Jeg er sikker på at din hud vil takke dig, og du vil takke dig selv for at have købt noget makeup der er i topkvalitet og lever op til ens forventninger.

Den er god nok