Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
5. November 2018
Hudpleje

Guide til selvbruner- vil du have lidt eller meget farve?

Af beauty ekspert Camilla klarskov
selvbruner

Hvis der er én ting, der kan gøre mig trist om efteråret, så er det, når min kulør fra sommeren er forsvundet, og spejlbilledet reflekterer et spøgelseslignende ansigt tilbage. For det er ofte i netop dét øjeblik, at det går op mig, at en lang vinter med dalende temperaturer og mørke dage for alvor er på vej.  

Koldt vejr og tiltagende mørke er der ikke meget at stille op ved. Det er der til gengæld, når det kommer til den forsvundne sommerkulør! I vinterhalvåret er jeg afhængig af gode selvbrunere, som giver farve, glød og får mig til at se friskere ud. Og så er det – som bekendt – meget sundere for huden at bruge farve på tube fremfor den fra UV-strålerne. 

Jeg har efterhånden testet en række forskellige selvbrunere, og deler i dag to gode styks. Der er både én til dig, der gerne vil have en intens, mørk tan, og én til dig, der søger en mere diskret farve. 


Selvbruner - intens sommerkulør på få timer

Hvis du ligesom mig er afhængig af selvbruner, vil du måske have bemærket, at det er meget få af slagsen, som rent faktisk giver en farve svarende til den, du har opbygget gennem en lang, solrig sommer. Jeg kan i hvert fald ikke finde en tanner, der giver mig samme intense kulør, som den jeg får naturligt. b.tan har profileret sig på deres produkters evne til at give en mørk og intens kulør, som stadig ser naturlig ud, og efter at have prøvet selvbruneren i want the darkest tan possible, må jeg erklære mig fan! Jeg kan nemlig selv styre, hvor mørk jeg ønsker at blive, alt efter hvor længe jeg lader den sidde på huden (jeg lod den sidde hele natten, selvom der anbefales 1-4 timer, og resultatet blev alligevel fint og naturligt), og kan desuden opbygge intensiteten med flere lag.   

Selvbruner-moussen fra b.tan har et gråligt skær, når den fordeles på huden, men det er blot med til at sikre, at man ikke ender op med appelsinfarvet hud. Den har en smule af den klassiske selvbruner-lugt, som dog forsvinder efter et bad, og produktet fordeler sig helt naturligt på huden ved brug af applikationshandske. Og så er denne selvbruner absurd billig i forhold til andre selvbrunere på samme niveau, så jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at få et rigtig godt forhold til min nye b.tan denne vinter!


Det naturlige og diskrete alternativ af selvbruner

Selvom jeg personligt er en sucker for selvbrunere med masser af farve, så ved jeg godt, at nogle foretrækker en mindre iøjnefaldende og mere diskret kulør. Dertil har Bondi Sands udviklet en god selvbruner-lotion, der dufter lækkert af kokosnød, og efterlader en fin, naturlig farve, der lige tilføjer lidt ekstra glød til en efterårstræt kulør. Så er du ikke ude efter en farve, der signalerer, at du netop er hjemvendt efter tre uger i Thailand – eller er du af natur meget lys i huden – så er Bondi Sands et godt og ualmindeligt prisvenligt bud til dig!

Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.