smykker fra Everneed

Guide til enkle og smukke hverdagssmykker fra Everneed

Af Nadia Maja Bech | Beauty ekspert
Få en guide til enkle smykker, der kan pifte ethvert outfit op. Giv hverdagen et løft med de smukkeste smykker fra Everneed.

Vi kender det alle sammen. Nogle gange står man op om morgenen og har ingen idé om, hvad man skal tage på. Det resulterer ofte i det sikrer tøjvalg, som indbefatter farverne sort, grå eller hvid. Så går man jo aldrig helt galt i byen. Men ligeså behageligt og nemt det er at vælge det tøj, ligeså kedeligt kan det komme til at se ud. Problemet kan dog løses ved noget så simpelt som smykker, som kan give outfittet lidt flere detaljer samt et friskt pust. Her giver jeg dig en guide til nogle gode bud på hverdagssmykker, som grundet deres enkle form, kan bruges til stort set alt slags tøj; problem solved! 


Smukke smykker fra Everneed

Måne halskæde

Det første smykke, jeg vil fremhæve, er den smukke Everneed Luna Moon Halskæde. Netop denne halskædes form er set hos mange forskellige brands, og den har dermed været utrolig populær. Halskæden former en måne og har tre fine sten i toppen, som giver en rigtig fin detalje til halskæden. Kædens længde er på 61,5 cm og kæden er lavet af rustfri stål med sten af zirkoner. 


Enkelt perlearmbånd

Det næste smykke er Everneed Summer Dot Armbånd Blossom, som er et meget enkelt, lyserødt armbånd med den fineste sten i midten. Armbåndet kan justeres alt efter hvilken størrelse, der passer bedst. En anden fin lille detalje er, at armbåndet er udstyret med et lille uendelighedstegn, hvilket, trods armbåndets enkelthed, tilføjer mere detalje. 


Øreringe

  • Guld hoops: Et rigtigt godt bud på nogle øreringe, som netop er meget moderne lige nu, er disse fine Tilla Twist Guld Hoops fra Everneed. Hoops’ne har en twistet form, som giver en smuk detalje. Øreringene måler 2,5 cm, hvilket betyder, at de både er brugbare til hverdag, men også til festlige lejligheder. Synes man, at øreringene er for store, findes de i en mindre størrelse på hjemmesiden.
  • Små hoops i sølv: Kan du godt lide moden, der inkluderer hoops, men bryder dig ikke om, når de bliver for store? Så skal du vælge disse simple Everneed Mille Small Hoops. Øreringene måler 1,5 cm og materialet er rustfrit stål og er tilmed nikkelfrit. Øreringene findes både i sølv og guld.
  • Store øreringe til dig der tør: Til dig der ikke går så meget op i, at hverdagssmykker skal være rolige og afdæmpede, er disse Everneed Jessica Statement øreringe et perfekt match. Øreringene giver dit outfit et meget elegant og luksuriøst touch, og de måler 5 cm x 3,5 cm. Hvis du ikke tør våge dig ud i denne størrelse øreringe til hverdag, kan du gemme dem til festlige lejligheder. 

Nu hvor vi nærmer os julen, skal vi finde på ønsker både til os selv og til vores nærmeste. Her kunne nogle af disse smykker være et godt bud, især hvis du er på udkig efter en relativt billig løsning, da priserne på disse smykker i den grad falder indenfor rimelighedens grænser. Hvis nogle af disse smykker falder i god jord hos dig, falder de måske også i god jord hos din veninde, mor, søster, eller en anden kvinde i din familie. 

 

Den er god nok