Gaveæske fra Marc Jacobs

Giv en parfume gaveæske til jul

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Gaveæsken indeholder både Marc Jacobs Daisy og Decadence, som er nogle af de mest populære parfumer på Luxplus. Læs her hvorfor.

Julen nærmer sig så småt, og i butikkerne falder man allerede over julepynt og gaveinspiration. En anden sjov ting jeg også faldt over, var en liste med de 3 ting, som kvinder og mænd hver især ønsker sig mest til jul. For mændenes vedkomne drejede det sig om tablets, gavekort til rejser samt motionsudstyr.


På kvindernes liste fandt man:

  1. Gavekort til shopping.
  2. Parfumer og makeup.
  3. Bolig og indretning.


Giv en parfume gaveæske i gave

Kvindernes Top 3 gav mig derfor anledning til, at vise en virkelig sød og elegant gaveæske, som kan bruges på flere måder. Det er en fin og julet gaveæske fra Marc Jacobs, som indeholder fire flotte æsker med parfumer i. I to mørkegrønne velourbeklædte æsker finder man, Marc Jacobs Decadence Eau De Parfum. Denne duft er til den stilbevidste og elegante kvinde, som godt kan lide luksuriøse, sensuelle og træagtige noter. I de to andre blomsterpyntede æsker finder man Marc Jacobs Daisy Eau De Toilette. Duften som er “alle pigers yndlings”. Duften er let og blomsterlig, og derved en rigtig god duft, som kan bruges af alle kvinder. 

Jeg nævnte tidligere, at æsken kan bruges på flere måder, og med dette mener jeg, at denne æske kan gives som én gave, men jeg synes også sagtens, at man kan dele de fire æsker op, og evt. bruge dem som små adventsgaver eller en lille ekstra julegave til mor pg søster. Og dette kan man fordi, hver duft er så fint pakket ind i deres egen æske. 

Jeg håber, at det gav dig lidt lækker julegaveinspiration, som efter kvindernes ønsker, skulle være et sikkert hit.

Den er god nok