Læbepleje: Hjemmelavet læbescrub og læbepleje, Piz Buin og Maybelline Baby lips

DIY: Hjemmelavet læbepleje

Af Lonni Sandbjerg
Prøv den nemme opskrift på hjemmelavet læbescrub. Dine læber bliver aldrig de samme igen!


Dit hår sidder virkelig godt, din makeup er “lige i øjet” og tøjet er sammensat til perfektion. Så kommer læberne.. Ups.. Det er næsten helt pinligt hvor krakelerede de er. Du slikker dig om munden som en tørstig sankt bernhard, men det hjælper ikke. Nogle gange når du smiler så gør det også lidt ondt på grund af revnerne som opstår af det. Kender du følelsen?


To the rescue!

Jeg har sammensat en wintertime lipcare kur som jeg selv flittigt bruger. Min lipcare kur er en hjemmelavet læbescrub som jeg bruger mens jeg er i bad. Jeg håber det kan afhjælpe de værste tørre læber og at du kan blive hurtigt kysseklar igen :)


Opskrift på DIY læbescrub

Min hjemmelavede scrub til læberne består af 3 ingredienser som man næsten altid kan finde i køkkenskabet:


  • 2 tsk kaffegrums
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 tsk honning


Bland alle ingredienserne sammen til en blød masse, smør den på læberne og scrub dem bløde mens du er i bad.


Bagefter skal du bruge en meget fugtgivende læbepomade som kan fugte de nu helt bløde, rene og “nøgne” læber. Jeg kan anbefale Piz Buin In Sun Lipstick Aloe Vera. Denne læbepomade indeholder også solfaktor 30 som beskytter mod solen. Fugtgivende Aloe Vera og solbeskyttelse: Win-win!


Tip: Piz Buin er også perfekt til når du skal på skiferie.


En anden læbepomade som er super god, men også rigtig billig er:
Maybelline Baby Lips Hydrate. Denne læbepomade har også solbeskyttelse, bare i lidt mindre grad, nemlig faktor 20. Baby Lips Hydrate er uden farve, og har en frisk og lækker citron-basilikums duft. Mums! En god læbepomade til en god pris, som især blev hypet efter at den var med i Ruby Roses musikvideo.Den er god nok