Burberry gaveæske

Burberry gaveæsker til mænd og kvinder

Af Mai Hvass | Kosmetiker
Burberry laver populære parfumer til både kvinder og mænd, men også en række gaveæsker, som er den perfekte gaveide til fødselsdage, jul mm.

Brandet Burberry kan utvivlsomt være gået nogens næse forbi, da brandet gennem mange år har været en verdensomspændende succes med deres utroligt mange unikke designs inden for mode, men også parfumer. Burberry har altid benyttet tern, som er blevet brandets signatur design, hvilket også gør sig gældende hos Burberrys mange smukke flakoner. På Luxplus vil vi gerne give alle muligheden for at forkæle sig selv med ultimativ luksus, hvorfor du her på siden også kan finde et fint udvalg af Burberry parfumerne til lave priser, så du kan få nøjagtig den parfume fra Burberry som du drømmer om. 


Burberry parfumer til enhver kvinde 

Er du en kvinde, som falder for de feminine og søde dufte, så er The Beat fra Burberry med sikkerhed en ny favorit for dig. Duften er sammensat af duftnoter fra blandt andet ceylon te, mandarin, pink peber, vetiver, cedertræ og blåklokke. Parfumens flakon afspejler perfekt, hvordan duften inden i vil udfolde sig på huden på grund af dens feminine udtryk og lyserøde farve.

En anden fantastisk duft til den modne og selvstændige kvinde er Burberry London, som vil afgive en super sensuel og bemærkelsesværdig duft af pæoner, musk, cedertræ og sandeltræ. Parfumen vil dekorere dit sminkebord med dens fine flakon, hvor de ikoniske tern naturligvis indgår.  


Parfumer til den selvsikre og maskuline mand fra Burberry

Det er ikke kun, hvad angår kvinde parfumer at Burberry er mestre til at skabe perfekte og vanedannende parfumer. Ser vi på sortimentet til mænd, vil du her også finde fantastiske dufte som mænd vil elske og som kvinder vil nyde duften af på deres partner. Parfumen Brit for Men er blandt andet en af de unikke dufte som Burberry kan være stolte af at have kreeret. Parfumen er blandt andet tilsat noter af ingefær, mandarin, bergamot, kardemomme, cedertræ og muskatnød. Parfumen vil alt i alt afgive en sensuel og fantastisk maskulin duft, som vil fremkalde en selvsikker og rar følelse hos enhver mand, der bærer duften. 

På Luxplus kan du finde mange enkeltstående parfumer til både kvinder og mænd, men også en række gaveæsker, som er den perfekte gaveide til fødselsdage, jul eller andre festlige arrangementer, hvor du vil glæde en kvinde eller mand som du holder af. 


Den er god nok