BB creme, CC creme

BB cream, CC cream, DD cream?

Af Lonni Sandbjerg
Synes du også det er en jungle at finde rundt i alle de nye beauty produkter? Få styr på forkortelserne og cremernes egenskaber her.

Jeg har haft mange som har spurgt mig hvad forskellen er på BB cream, CC cream, og DD cream? 

Det er ikke alle som behøver at bruge full coverage foundation, tværtimod. Det kan være svært at finde rundt i alle de produkter som findes derude, så derfor har jeg skrevet en forklaring til hver enkelt type. Hope it helps ;)

BB CREAM står for BEAUTY BALM

Medium konsistens

En beauty balm er til dig som har brug for en tand mere dækning end en farvet dagcreme. En BB cream indeholder solbeskyttende faktorer, anti-aging egenskaber og ekstra fugt. Brug dog ikke BB cream som erstatning for dit serum og/eller anti-aging cremer, men brug BB cream som supplement til disse.
PERSONLIG FAVORIT.

CC CREAM står for COLOR CORRECTOR

Let konsistens

Color correctors er til dig som har brug for en creme som går ind og “udglatter” hudens udseende. Color corrector er lettere i konsistensen end BB cream og indeholder solbeskyttelse, anti-aging og undertoner som er med til at “rette” farven op i huden. En CC cream er rigtig god til dem der har tendens til rødme eller akne.

DD CREAM står for DAILY DEFENSE

Medium konsistens

Daily defense cream bliver også nogle gange kaldet dynamic do all.
Denne creme har samme konsistens som en BB cream, og har meget lignende egenskaber med BB og CC tilsammen. DD cream startede med at være en Everything but Face creme, men har i de senere år udviklet sig til et produkt man kan anvende til ansigtet. 

Den er god nok