BareMinerals: Mineralsk makeup, og makeup pensler

BareMinerals Mineralsk Makeup

Af Lonni Sandbjerg
Ved du hvad mineralsk makeup er og hvilke gode egenskaber det har for dig og din hud? Hvis ikke, så læs med her.

Hvor kommer mineralsk makeup fra?

 

Mineralsk makeup trenden startede tilbage i 1976 hvor en kemiker ved navn Diane Ranger grundlagde firmaet Bare Escentuals. Bare Escentuals specialiserer sig i mineralsk makeup der indeholder naturlige ingredienser som er velegnet til alle hudtyper.


BareMinerals makeup

 

BareMinerals er et sub brand fra Bare Escentuals, og er det mest kendte mærke inden for mineralsk makeup. Med base i San Fransisco og omgivet af makeup artister og specialister inden for skønhed har BareMinerals udviklet en solid og loyal kundebase som har spredt sig til hele verden. BareMinerals har alt hvad du skal bruge inden for sund, mineralsk makeup, som f.eks. øjenskygge, foundation, eyeliner, mineral pudder og meget mere.


Hvorfor er mineralsk makeup godt for din hud?

 

Mineralsk makeup er til dig som værdsætter produkter som ligger i den grønne kategori. Til forskel fra traditionel makeup vægter mineralsk makeup naturlige ingredienser som gavner din hud. Mineralsk makeup er non comedogenic og anti-inflammatorisk hvilket betyder at ingredienserne ikke tilstopper huden, og du undgår dermed tilstoppede porer, udslæt og irriteret hud. Har du problemer med sart eller uren hud, er BareMinerals og deres mineralske makeup derfor helt ideel.


Dækker mineralsk makeup lige så godt som traditionel makeup?

 

Det korte svar: Ja! Mineralsk makeup har en ligeså god dækkeevne som andre traditionelle makeup typer. Den eneste forskel er at mineralsk makeup er sundere for huden.

 

5 gode grunde til at bruge mineralsk makeup:

 

1.     Naturlige ingredienser (f.eks. Zink)

2.     Non comedogenic  (undgå hudorme og tilstoppede porer)

3.     Anti-inflammatorisk (kan lindre irriteret hud)

4.     Parfumefri

5.     Super dækkeevne

  

Vil du være grøn og har din hud let til irritation? Eller vil du undgå hudorme og uren hud, skal du skifte over til mineralsk makeup.

 

Den er god nok