Gellack neglelook

Gellack negle

Af Beauty ekspert Camilla Klarskov
Vores beauty ekspert er helt vild med gellack, som holder længere en normal neglelak, og som derfor egner sig perfekt til sæsonens festligheder!

For de fleste er julen lig med gløgg, æbleskiver og masser af hygge, men for beauty-junkies er julen desuden lig med muligheden for at gå amok i glimmer på øjenlågene, røde læber og glitter på neglene uden at blive mødt med løftede øjenbryn. 


Neglelak

Personligt har jeg ret minimalistisk smag, når det kommer til mine negle, og i dagligdagen går jeg generelt udenom pangfarver og for meget lir. Men det gør det også kun desto sjovere, når jeg så endelig giver den lidt mere gas til særlige lejligheder – og hvilken bedre lejlighed end jule- og nytårsaften eller den årlige julefrokost? 

I år har jeg fundet den helt perfekte kombination til netop min smag, som er en god blanding mellem neutral og minimalistisk, men også fin og festlig. Som base har jeg valgt en gel-lak fra Rimmel, der kommer som en to-i-én-pakke med både beigefarvet gel-lak og en klar topcoat-gel, der påføres efter den farvede. Jeg er blevet kæmpe fan af Rimmels gel-lakker, som holder langt bedre end konventionelle neglelakker, hvilket er særligt smart i en travl juleperiode, hvor jeg godt ved, at jeg ikke får tid til at ordne mine negle på hverken jule- eller nytårsaften. Derfor vil jeg lægge gel-lakken allerede nogle dage inden, og så på selve dagen lægge en topcoat med den fineste gennemsigtige lak med gyldne og sorte glimmer-partikler fra Sally Hansen, som prikken over i’et.

De diskrete – men festlige! – negle går til alle outfits, så jeg ikke behøver at bekymre mig om at koordinere med en ny neglefarve til alle juledagenes festligheder – og så er det en kæmpe bonus, at de holder til stort set alle strabadser, de måtte udsættes for i disse dage. 

     

Den er god nok