Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TURTLE WAX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TURTLE WAX

Turtle Wax

Turtle Wax er en amerikansk producent af produkter til rengøring af bilen. Turtle Wax blev grundlagt helt tilbage i 1941 i USA og er blevet der lige siden. Dog kender mange os herhjemme brandet, og logoet med den lille grønne skildpadde.

Det første produkt var en flydende voks til biler, som blev associeret med en skildpaddes hårde skal - deraf navnet Turtle Wax. Efter grundlæggerens død er Turtle Wax gået fra generation til generation. Turtle Wax er i dag den største virksomhed i verden, der producerer bilplejeprodukter. Produkterne bliver solgt i mere end 90 lande.

Bilrengøringsprodukter fra Turtle Wax

Vi har sørget for, at du kan give din bil den opmærksomhed den fortjener. Du kan både rengøre din bil indvendig og udvendig med produkter fra Turtle Clean, der er nemlig både en pletrenser til sæderne, glasrens og meget mere.

Er din bil falmet lidt i farven, og trænger til at få sin oprindelige intense farve igen, som da den var ny? Så har vi Color Magic voks fra Turtle Wax, der kan klare det for dig. Din bil kan for eksempel nemt blive flot rød, klar blå eller intens sort ved brug af voksen.

Du kan desuden give fælgene nyt liv, med Wheel Cleaner fra Turtle Wax, eller få små ridser til at forsvinde med Essential Scratch Remover. Det er altså muligt at give hele bilen en grundig rengøring, ja faktisk helt nyt liv med farve, rens og duft.

Turtle Wax billigt i Danmark

Turtle Wax forhandles flere steder herhjemme, men det bliver hurtigt en dyr affære, hvis bilen skal stråle og skinne. Derfor har vi sørget for, at du kan få bilen helt ren billigt. Du finder nemlig et stort udvalg af billige Turtle Wax produkter her hos Luxplus.

Køb dit lakforseglende voks eller lakrensende produkter lige her og spar masser af penge på Turtle Wax.

Hvis du bestiller dit Turtle Wax i dag inden kl 15, kan du friske bilen op allerede i morgen. Der er altid gratis fragt for vores medlemmer, også på Turtle Wax.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.