Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LOOK GOOD FEEL BETTER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LOOK GOOD FEEL BETTER

Look Good Feel Better

Et velplejet ydre og et sundt indre er noget, som alle stræber efter. Look Good Feel Better er et program oprettet af kosmetik- og hygiejnevirksomheder og førende svenske kosmetikfirmaer. Idéen med programmet er at give kvinder, der er ramt af kræft, en chance for at gøre sig smukke efter behandlingen. De opfordres til at deltage i makeup- og hudpleje kurser og derefter tage produkterne med sig hjem. Du kan også bestille Look Good Feel Betters smidige og stilfulde makeupbørster, der gør det nemt at lave en ordentlig makeupbase. Der er en contourbørste, blushbørste og en stor fluffy pudderbørste i sortimentet. Derudover finder du børstesæt, som du kan tage med på rejsen.

Skøn makeup og billige makeupbørster

En ordentlig makeupbase er altafgørende for at få et flot resultat, og til at få makeupen til at sidde pænt hele dagen. De mange makeupbørster fra Look Good Feel Better har alle forskellige former og tæthed, som du kan anvende til forskellige typer makeup. Du finder også børster, der har flere forskellige anvendelsesmuligheder. En blush, der giver kinderne en glød, påføres med en blød afrundet børste for at fremhæve dine kindben. Foundation kræver en markant fladere børste, der giver dig mulighed for at følge konturerne i dit ansigt nøje. Når du lægger en jævn makeup, skjuler du røde områder og ujævnheder, mens du undgår at det ser krakeleret ud.

Et pænt 'smokey eye' bringer din makeup til nye niveauer, fordi du får et dybt og intenst look. En vigtig del af processen er, at bruge to eller tre nuancer af øjenskygge. Ton derefter hvert lag af øjenskyggen ud for at få et professionelt slutresultat. En blender brush med et lille børstehoved og bløde hår er perfekt til dette. Du kan også lægge flere lag, for dermed at opbygge et mørkere og mere intenst look.

Rengøring af makeupbørster

Hvis du er nybegynder til det her med at bruge forskellige makeup teknikker, anbefaler vi dig til at købe det lille makeupbørste sæt. hvor du har mulighed for at teste de forskellige makeupbørster. Når du anvender makeupbørster, samles der makeuprester og bakterier i dem. En god ide er derfor at bruge Look Good Feel Betters effektive antibakterielle mekupbørste renseprodukt. Produktet sørger for at fjerne 99% af alle bakterier, men er samtidig skånsomt mod makeupbørster.

Med en lækker makeup er du klar til at gå dagen i møde. Gode ​​makeupbørster er dine vigtigste redskaber for at opnå et flot finish. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus