Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CONFIDENT SMILE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CONFIDENT SMILE

Confident Smile

Et selvsikkert, iøjnefaldende hvidt smil er noget mange af os gerne vil have og det er ofte en sikker måde at blive bemærket af andre. At have de smukkeste hvide tænder fra naturens side er ikke noget mange kender til, så derfor må mange snyde sig til de hvide bisser. På klinikker kan en tandblegning ofte være meget dyr, men heldigvis findes der et alternativ - nemlig tandblegning i hjemmet. Her på Luxplus forhandler vi det skønne mærke Confident Smile som netop vil leve op til brandets navn og være med til at give dig et selvsikkert og smukt smil. 

Hjemme tandblegning med Confident Smile

Confident Smile er et mærke som stammer fra Eskilstuna i Sverige. Brandet har formået at videreføre de bedste teknikker og resultater fra klinisk tandblegning og skabt produkter der tilbyder en enkel, sikker og effektiv tandblegning, hvor det hele kan klares inden for hjemmets fire vægge. Når du tænker på at blege tænder er vi sikre på at Confident Smile er det første du tænker på efter du har prøvet produktet en enkelt gang. Glem alt besværet der er forbundet med at finde en klinik, når du kan klare det hele hjemmefra, når det passer dig. Når du bestiller et hjemmeblegningssæt fra Confident Smile vil du nemlig få næsten alt hvad du har brug for til at opnå et klinisk flot resultat af din tandblegning. 

Billig tandblegning

Glem alle tandpastaer som gradvist skulle gøre dine tænder hvidere. Med Confident Smile får du et flottere og hvidere smil med det samme efter din behandling er afsluttet. Med Confident Smiles produkter behøver du ikke gennemgå en langsom og gradvis proces for at få de hvide tænder som du ønsker dig. Ved hjælp af Confident Smile Tooth Whitening Gel og LED-lampe kan du forvente en enkel og sikker tandblegningsproces, der giver et smukt resultat på over en overskuelig tid. Foruden produktets effektivitet som i sig selv er tiltalende, så får du også de skønne produkter fra Confident Smile til en meget lille pris hos os her på Luxplus.

Spar en stor sum penge her på siden og glæd dig til at få et flot og skinnende hvidt smil. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus